perjantai 9. syyskuuta 2011

USA varoittaa: Uusi 9/11-isku mahdollinen - vaarassa Washington ja N.Y.

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/usa-varoittaa-uusi-911-isku-mahdollinen---vaarassa-washington-ja-ny/art-1288412990446.html

New Yorkissa pelätään rekkapommia Missä ovat terroristit?
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011090914355816_ul.shtml
Al-Qaida saapui maahan jo elokuussa.

New Yorkissa ja Washingtonissa on parhaillaan käynnissä hurja ihmisjahti kolmen terroristiksi epäillyn miehen löytämiseksi. Poliisin mukaan miehet ovat kytköksissä New Yorkiin ja Washingtoniin syyskuun 11. terrori-iskujen 10. vuosipäiväksi suunniteltuun iskuun.
Yksityiskohdat kateissa
Poliisilähteet sanovat kolmikon saapuneen Pakistanista Yhdysvaltoihin jo elokuussa. Yksi miehistä on Yhdysvaltain kansalainen. Miehet ovat FBI:n mukaan kytköksissä al-Qaidaan ja päämääränä on räjäyttää valtava rekkapommi kahden suuren kaupungin keskustassa.
Tieto suunnitelmasta tuli alunperin tiedustelupalvelu CIA:lta Pakistanista ja juonesta erityisen vaarallisen tekee se, että viranomaisilla ei ole tietoa tarkasta päivämäärästä. Iskua on FBI:n mukaan suunniteltu joko viikonlopulle tai maanantaille.
Kadut tutkitaan
Turvatoimet on nyt nostettu äärimmilleen. New Yorkissa tutkitaan matkalaukkuja ja reppuja sekä kaduilla että metrosemilla. Autoja, rekkoja, junia ja busseja pysäytellään satunnaisesti. Hallinnollisia rakennuksia sekä turistikohteita tutkitaan pommikoirien avulla. Erityistarkkailussa ovat Manhattanille johtavat sillat ja tunnelit, joita pitkin terroristien on epäilty kaupunkiin ajavan.
Koska juoni on nyt paljastunut, miehet saattava poliisin mukaan muuttaa suunnitelmiaan ja yrittaa iskeä kohteisiin, jossa turvatoimet eivät tällä hetkellä ole yhtä tiukat kuin esimerkiksi New Yorkin keskustassa.
Juoni jo pitkällä
Vaikka uhka on New Yorkin poliisilaitoksen mukaan luokiteltava vakavaksi, Iltalehden torstaina illalla jututtamat newyorkilaispoliisit sanovat tilanteen toistuvan joka vuosi. Kaupunki on syyskuisin herkässä tilassa ja pienikin uhkaus säikäyttää.
-Teemme töitä ympäri vuorokauden, ja juonien purkaminen sujuu melkein rutiinilla. Tällä kertaa suunnitelma tuntuu kuitenkin edenneen jo melko pitkälle.
Myös liittovaltiopoliisi FBI vakuuttaa kyseessä olevan normaalia vakavampi uhka. Tieto tuli FBI:n New Yorkin toimistoa vetävän Janet Fedacykin mukaan uskottavalta taholta, eikä kyseessä ole huijaus. Myös kytköksiä muun muassa Berliinissä ja Ottawassa äskettäin tehtyihin pidätyksiin tutkitaan.
-Saimme tiedot luotettavalta lähteeltä, selvitämme parhaillaan yksityiskohtia. Olkaa tekin varuillanne, Fedarcyk sanoi tiedotustilaisuudessa torstaina illalla.
Jos räjähtää jossain niin kyseessä on varmasti false flag josta syytetään sitten Pakistania.
Toivotaan että on vain peloittelua...

---

9/11 Anniversary: Reminding Americans They Now Live In A Police Statehttp://www.infowars.com/911-anniversary-reminding-americans-they-now-live-in-a-police-state/

New Yorkin osavaltioon hätätila tuhotulvien vuoksi
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/new-yorkin-osavaltioon-hatatila-tuhotulvien-vuoksi/art-1288413005460.html

USA estää YK:ssa palestiinalaisten itsenäistymisenhttp://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/usa-estaa-ykssa-palestiinalaisten-itsenaistymisen/art-1288412965848.html
Yhdysvallat aikoo estää YK:ssa veto-oikeudellaan palestiinalaisten itsenäistymishankkeen.
Ulkoministeriön edustajan mukaan Yhdysvallat torjuu itsenäistymisen, jos siitä äänestetään turvallisuusneuvostossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti