keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Muste loppui tulostimista – verokarhu voimaton Kreikassa

http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2011/09/27/muste-loppui-tulostimista--verokarhu-voimaton-kreikassa/201113784/12?ref=tf1
Verottajalla on teknisiä ongelmia Kreikassa. Hallinnon koneista on loppunut Financial Timesin mukaan muste, minkä takia maksumuistutuksia ei ole voitu lähettää yli viikkoon.

Verottajalla on uusi ongelma Kreikassa: verohallinnon tulostimista on loppunut muste, minkä vuoksi muistutuksia ei ole voitu lähettää verotettaville kymmeneen päivään.
Näin väittää Kreikan konservatiivinen oppositiopuolue Financial Timesin mukaan. Lehti ei kuitenkaan saanut asialle vahvistusta valtiovarainministeriöstä.
Kreikka yrittää saada haukutun kiinteistöveron läpi parlamentissa vielä tänään. Uudella verolla on tarkoitus yrittää rauhoitella kansainvälisiä luotottajia ja tasoittaa tietä seuraavan lainaerän saamiseksi.
Kiinteistövero koskee muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta kaikkia rakennuksia, joissa on sähkö. Lakiesityksen mukaan veron maksamatta jättäviä odottaa sähkön katkaiseminen. Kiinteistöverolla on tarkoitus kerätä 2–2,5 miljardia euroa vuodessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti