keskiviikko 24. elokuuta 2011

Tutkija tunnustaa: Suomi uskoi 911-iskut ja meni amerikkalaisen politiikan taakse

http://markuslehtipuu.puheenvuoro.uusisuomi.fi/81322-tutkija-tunnustaa-suomi-uskoi-911-iskut-ja-meni-amerikkalaisen-politiikan-taakse
Nyt kun tuhannet asiantuntijat, arkkitehdit, tiedemiehet, silminnäkijät ja riippumattomat tutkijat vakuuttavat, että USA:n hallituksen virallinen selonteko 911-iskuista oli sekä valheellinen että puutteellinen, paljastuu, että Suomea vietiin kuin pässiä narussa, ja itsenäisyys annettiin pois yhden mediapetoksen kautta.
Uutinen on täällä.
Suomen selkärangattomat johtajat ja heikot hallitsijat menivät saman tien lankaan, luovuttivat pois suvereenisuutensa ja heittäytyivät vähä-älyisen presidentin, valehtelevat Colin Powellin, jäävin Rumsfeldin ja demonisen Dick Cheneyn ja muiden vehkeilijöiden kelkkaan.
Miksi Suomi aina valitsee ne pahimmat kumppanit? Aiemmin maailmanvalloitusta havitteleva Neuvostoliitto, sitten maailmanvalloitusta havitteleva USA ja nyt itseromahduksen tekevä eurolandia.
Suomessa tulisi järjestää riippumaton tutkimus kaikista poliitikkojemme ratkaisuista viimeisten 10 vuoden ajalta, etenkin siitä, kuinka paljon ratkaisut ovat perustuneet tunteille, ei järjelle, valheelle, ei analyyttisesti tutkituille ja verifioiduille tosiasioille, tai ulkomaiselle painostukselle, ei suvereenin valtion omalle päätöksenteolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti