sunnuntai 7. elokuuta 2011

Sosiaalikeskus Satama tuomitsee poliisin mielivaltaisen toiminnan

http://satama.org/index.php?option=com_content&view=article&id=87:sosiaalikeskus-satama-tuomitsee-poliisin-mielivaltaisen-toiminnan&catid=34:uutiset
Maanantaina 1.8. Vantaan poliisi otti pääkaupunkiseudulla kiinni kuusi henkilöä, joista neljää kuulusteltiin epäiltynä Rekolan turvalaitekopin tuhopoltosta. Rikosnimike, josta kuulusteltuja poliisin mukaan epäillään, on törkeä tuhotyö.

Kiinniottojen yhteydessä tehtiin kaksi kotietsintää, joiden yhteydessä poliisi takavarikoi ainakin tietokoneita, kameroita, muisti- ja nettitikkuja sekä sim- ja muistikortteja. Tavaroiden takavarikointi vaikuttaa lähinnä yritykseltä selvittää Satamassa toimivien henkilöiden välisiä suhteita, etenkin kun poliisi oli tietoinen, että yksi kiinniotetuista oli ollut kuukausia poissa maasta – myös silloin kun teko, josta häntä poliisin mukaan epäiltiin – tapahtui. Näytön puuttuessa viimeinenkin kiinniotetuista päästettiin vapaaksi keskiviikkona 3.8.

Kiinniotetuilta otettiin sormenjäljet sekä DNA, jonka ottamiselle poliisi etsi oikeutusta "vakavasta rikosepäilystä". Poliisi ei ole toistaiseksi palauttanut takavarikoimiaan tavaroita eikä toimittanut listaa ottamistaan tavaroista. Tämän lisäksi poliisi kieltäytyi toimittamasta osalle kiinniotetuista muun muassa listaa asianajajista tai kirjallisuutta luettavaksi. Poliisin toiminta oli muutenkin mielivaltaista, eikä näin ollen ole lainkaan varmaa, etteikö tämänkaltainen toiminta jatkuisi tai toistuisi.

Kiinniotettujen yhteinen tekijä on sosiaalikeskus Satama ja kuulusteluissa keskityttiin lähinnä Sataman toimintaan ja toimijoihin. Epäillyiltä kyseltiin muista henkilöistä, heidän välisistä suhteistaan ja oletetuista toimintatavoista. Itse tekoon, josta kiinniotettuja poliisin mukaan epäiltiin, ei juurikaan kuulusteluissa keskitytty. Osalle tarkka syytös selvisi vasta lehdestä lukemalla, sillä kaikille ei edes kysyttäessä kuulustelussa kerrottu mistä teosta heitä tarkalleen ottaen syytetään.

Tietyn liikkeen, tässä tapauksessa Helsingin sosiaalikeskusliikkeen, kriminalisointi ja vainoaminen viittaa siihen, ettei poliisia kiinnosta niinkään teko, jota se väittää tutkivansa, vaan sosiaalikeskus Satama ja sen toimijat. Talonvaltaukseen tai Satamaan liitettävien henkilöiden tietoja on kerätty eri yhteyksissä jo pidemmän aikaa. Tämänviikkoiset kiinniotot ja kotietsinnät ovat räikein todistus poliisin yrityksistä horjuttaa toimintaamme. Tuomitsemme sosiaalikeskus Sataman liittämisen yksittäisiin tapauksiin ja Satamaan liitettyjen henkilöiden vainoamisen.
Alueella olleet turvakamerat eivät toimineet tapahtumayönä.
http://yksikolmeseiska.blogspot.com/2011/07/raideliikenteen-ilkivallantekija-yha.html

Hmm eli siis jos epäillään törkeästä tuhotyöstä Suomessa täytyy antaa sormenjäljet ja DNA näytteet mutta jos räjäytät autopommin ja ammut 68 ihmistä Norjassa sormenjälkiä tai pidätyskuvia ei tarvitse antaa...

Ottaen huomioon epäkohdat kesäkuussa tapahtuneessa Pasilan pommivirityksessä joka haiskahtaa todella pahasti false flag operaatiolta, toivon todellakin että emme tulisi näkemään jonkunlaista iskua(ehkä rautatieasemilla tai junissa) josta sitten sattuisi löytymään kyseistä DNA:ta.

Näyttäisi tällähetkellä olevan maailmalla sellainen trendi että anarkisteja, EU-kriitikkoja ja "hallituksen vastaisia" julistetaan viranomaisten ja lehdistön toimesta terroristeiksi.

Kts. myös:
http://www.vallankumous.org/blogi/2011/06/13/anarkotrolleista-taas/
http://yksikolmeseiska.blogspot.com/2011/08/anarchists-should-be-reported-advises.html
http://yksikolmeseiska.blogspot.com/2011/07/fake-terror-real-sentence-fbi.html
WTC 1993 was an FBI job (Corbett Report)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti