keskiviikko 24. elokuuta 2011

Shhh: Osaman bin Ladenin kuolemasta tabu lain voimalla

Yhdysvalloissa on tehty uusi lakiesitys HR-2819. Lain on tarkoitus voimaan tultuaan estää puhumasta Osama bin Ladenin kuolemasta.

Kielto koskee erityisesti puolustusministeriä, tiedustelupalvelu CIA:n johtajaa ja muuta henkilökuntaa, samoin kuin liittovaltion virkamiehiä. Lakiesityksen mukaan mitään tietoa Osama bin Ladenin kuolemasta, kuolintavasta tai tappamiseen tähdänneestä operaatiosta ei saa antaa kenellekään liittovaltion hallituksen ulkopuoliselle taholle.

Lain on tarkoitus olla voimassa ainakin siihen asti kunnes puolustusministeriön ja CIA:n tutkijat ovat saaneet valmiiksi tutkimuksensa ja toimittaneet tutkintansa tuloksista kongressille lausunnon. Tähän arvioidaan kuluvan useita vuosia.
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=969

Killing Of Osama Bin Laden Movie To Be Released Just Before 2012 Presidential Electionhttp://www.youtube.com/watch?v=3RTbP9W_WFI

Stratfor disputes OBL killing in Abbottabad
http://www.infowars.com/stratfor-disputes-obl-killing-in-abbottabad/

2 kommenttia:

  1. Tää juttu on disinformaatiota. HR 2819 on lakiesitys rintaruokinnan edistämisestä!
    http://www.govtrack.us/congress/bill.xpd?bill=h111-2819

    VastaaPoista
  2. Kommenttisi on disinformaatiota, hr 2819 oli vuosina 2009-2010 lakiesitys rintaruokinnan edistämisestä. 2011- jotain ihan muuta.

    Käyppäs lukemassa: http://www.opencongress.org/bill/112-h2819/show
    ja kerro sitten mikä tuossa lakiehdotuksessa edes on niin epäuskottavaa että et usko että se voisi olla totta ja motiivisi tähän "debunkkaamiseen"?

    VastaaPoista