maanantai 25. heinäkuuta 2011

Poliisi eristänyt Breivikin isän talon Ranskassa

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2011/07/1365136/poliisi-eristanyt-breivikin-isan-talon-ranskassa
Poliisi teki kotietsinnän Anders Behring Breivikin isän Jens Breivikin asuntoon Ranskassa. Kuvassa poliiseja ja valokuvaaja.

Ranskan poliisi on tehnyt kotietsinnän joukkomurhan tunnustaneen Anders Behring Breivikin isän taloon. Yli kymmenen poliisiviranomaista saapui Ranskan eteläosassa sijaitsevalle talolle. Rakennus on eristetty eikä toimittajia ole päästetty tontille.

Jens Breivik on kertonut lukeneensa poikansa teosta Internetin kautta. Jens Breivik toimi aiemmin diplomaattina Norjan lähetystössä Lontoossa. Nykyään hän on eläkkeellä.

Ranskan poliisista ei ole tarkemmin kerrottu Anders Behrin Breivikin isän taloon suoritetusta kotietsinnästä
Uutistietojen mukaan Breivikin isä ei ole ollut yhteydessä poikaansa moneen vuoteen.
Näin kommentoi Anders Breivikin isä 
http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/114166-nain-kommentoi-anders-breivikin-isa
Norjan iskut tunnustaneen ja niistä epäiltynä olevan Anders Behring Breivikin isä on kommentoinut tapahtumia ruotsalaislehti Expressenille.
Poliisi on saapunut Jens David Breivikin kotiin Ranskaan suojelemaan häntä ja pitämään sisään taloon pyrkivät toimittajat loitolla. Expressenin mukaan Jens Breivikiin kohdistuu uhka, jolta poliisi haluaa tätä suojella.
Isä kertoo Expressenille kuulleensa Oslon ja Utöyan saaren tapahtumista tiedotusvälineistä.
- On hirvittävää kuulla tästä. Viimeksi kun tapasimme, hän oli 15–16-vuotias, tavallinen poika, Anders Breivikin isä kertoo lehdelle.
Isä kuvailee omaa tilannettaan nyt vaikeaksi, kun media jahtaa häntä ja myös hänen turvallisuutensa voi olla vaarassa.
Uutistoimistot kertoivat aiemmin, että poliisi olisi tehnyt iskun isän kotiin, mutta Expressenin mukaan tämä ei pidä paikkaansa. Ruotsalaislehden mukaan poliisin tarkoituksena on suojella miestä.
Brittilehti Daily Mailin mukaan Jens Breivik on diplomaatti ja työskenteli aiemmin Lontoossa. Sittemmin hän on muuttanut Ranskaan. Anders Breivikin vanhemmat erosivat tämän ollessa lapsi.
BREIVIK'S FATHER; SPECIAL FORCES
http://aangirfan.blogspot.com/2011/07/breiviks-father-special-forces.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti