torstai 24. toukokuuta 2012

Stonesoft nimitti sotilaan kyberturvallisuusjohtajaksi

http://www.itviikko.fi/ihmiset-ja-ura/2012/05/24/stonesoft-nimitti-sotilaan-kyberturvallisuusjohtajaksi/201230068/7
Tietoturvayhtiö Stonesoft on nimittänyt turvallisuuspolitiikan tutkijana tunnetun Jarno Limnéllin kyberturvallisuudesta vastaavaksi johtajaksi. Limnéllin vastuualueina ovat kyberturvallisuusstrategiat ja -kumppanuudet.
Jarno Limnéll siirtyy Stonesoftille konsulttiyhtiö Accenturesta, jossa hän on toiminut johtavana konsulttina puolustusteollisuusyksikössä.
Sotatieteiden tohtoriksi väitellyt Limnéll on tullut tunnetuksi turvallisuus- ja puolustuspolitiikan tutkijana. Hän on julkaissut lukuisia artikkeleita ja teoksia turvallisuusaiheista, muun muassa kirjan Maailma ja Suomi 9/11 jälkeen.
Peruskoulutukseltaan Limnéll on Kadettikoulun upseeri. Hän palveli pitkään puolustusvoimissa kapteenina ja Maanpuolustuskorkeakoulussa strategian luennoitsijana.
...
Puolustusvoimista lähdön jälkeen Limnéllin ura on edennyt nopeasti. Vuonna 2010 hänet nimitettiin Evli Pankin hallinto- ja kehitysjohtajaksi, ja seuraavana vuonna hän siirtyi Accentureen, jossa hän ehti työskennellä alle vuoden, selviää Limnéllin LinkedIn-sivulta
Kts. myös:
http://yksikolmeseiska.blogspot.com/2012/01/verkkoisku-kaataa-kaupungin-pelottavaa.html
http://yksikolmeseiska.blogspot.com/2011/12/tietoturvaaja-pelkaa-kohta-kuolee.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti